"Mrekullia në qelinë no.7"

‘Memo’ i filmit “Miracle in Cell No.7″, flet për herë të parë pas suksesit të madh që pati ky film

Filmi “Miracle in Cell No.7” është kthyer padyshim në senzacionin momentit.

Thuajse të gjithë tashmë e kanë parë historinë e trishtë të Ovas dhe babait të saj, Memos.

Aktori që luan rolin e këtij të fundit, Aras Bulut Iynemli, së fundmi ka shprehur për herë të parë mirënjohjen e tij për suksesin që është duke arritur këto ditë.

Në një sërë fotografish të publikuara në rrjetin social Instagram, ku ai ndiqet nga mbi 6.6 milionë ndjekës, aktori ka treguar disa nga momentet më iunteresante gjatë xhirimeve, teksa në mbishkrimin e tyre ka shkruar disa fjalë për suksesin e filmit.

View this post on Instagram

The journey of “Miracle in Cell No. 7” (7. Koğuştaki Mucize) started with love. We loved our story so much. Our movie continues to create its own miracle. It reached many people all around the world in the most difficult days. Let's hold on to each other with love. Thank you for your interest. Stay healthy and safe… / 7. Koğuştaki Mucize’nin yolculuğu sevgiyle başladı. Hikayemizi çok sevdik. Filmimiz mucizesini yaratmaya devam ediyor. Bu en zor günlerde dünyada birçok kişiye ulaştı. Sevgiyle bağlanalım birbirimize. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güvende kalın… #miracleincellno7 #yedincikoğuştakimucize #milagroenlacelda7 #lingolingo

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut) on