Reperja

Melinda ka një mesazh për urryesit

Melinda Ademi nuk ka ndërmend të ndaloj.

Melinda para një jave kishte lansuar një ‘freestyle’ i cili është pritur shumë mirë nga publiku, por kishte edhe disa persona që i kishin bërë këngës ‘dislike’.

Dhe reperja thotë se urryesit e saj po shpenzojnë para kot për këto veprime, pasi ajo thekson se do vazhdojë të sjell projekte të reja.

“E di se po tuteni prej meje, po skeni faj se edhe une isha tut” shkruan Melinda ndër tjerash para se të njoftoi se kënga e re publikohet shumë shpejt.