Aktorja

Me emocione, Leze Qena kujton bashkëshortin

Leze Qena me emocione ka kujtuar bashkëshortin e ndjerë, Xhevat Qenën, duke treguar disa nga momentet më të bukura që ka kaluar me të.

Aktorja tha që mjaftonte dëshira për një darkë të shkonin në Zagreb e të ktheheshin pastaj në punë.

Ajo ishte e ftuar mbrëmë në “Show Room me Gentën” ku rrëfeu shumëçka nga jeta private dhe ajo profesionale.

Ajo ka treguar se në disa raste, Xhevati ishte treguar xheloz kur ishte në publik me Lezen.