Me 90 sekonda dush, rrisni imunitetin e trupit tuaj

Kur zgjoheni në mëngjes dhe kërkoni të kthjelleni, ekziston një teknikë e thjeshtë.

90 sekonda kaq zgjat. Me këtë veprim njëkohësisht rrisni edhe imunitetin e trupin tuaj.

Ajo që duhet të bëni në mëngjes është një dush jo me ujë të nxehtë.

Pasi ta përfundoni larjen e trupit qëndroni për 30 sekonda nën ujë të ftohtë. Më pas ndryshoni temepraturën e ujit në të nxehtë dhe qëndroni për 30 sekonda të tjera. Rutinën përfunojeni duke qëndruar në ujë të akullt edhe për 30 sekonda më shumë.

Kjo teknikë ndoshta pak e çuditshme ndihmon shumë në forcimin e nervave të tolerancës dhe të jep forcë në imunitet. Po ashtu, kjo teknikë ndihmon në krijimin e rruazave të bardha të gjakut si dhe në shkrirjen e yndyrës në trupin tuaj.