tryeza

Mbahet tryezë për lëvizjen e lirë dhe raportet Kosovë – BE

Sot në ndërtesën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, mbahet tryeza “Raporti i Republikës së Kosovës me Bashkimin Evropian – Lëvizja e lirë, Reformat, MSA”.

Tryeza organizohet nga deputetët anëtarë të Komisionit parlamentar për integrime, Fatmire Kollçaku nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Armend Zemaj nga LDK.

Tryeza mbahet në ndërtesën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, salla C-405, ora 12:00.