mbledhje

Mbahet mbledhja e Komisionit për mbikëqyrjen e Financave Publike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në ketë komisioni shqyrton raportet e auditimit për Ministrinë e Shëndetësisë; për projektin “Shëndetësia Kosovare” dhe “Listën esenciale të barnave”.

Mbledhja mbahet në Kuvendin e Kosovës, nga ora 10:00./