Maskat e veçanta

Maskat e veçanta në mbledhjen e përbashkët të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë sot kanë mbajtur mbledhjen e përbashkët në Elbasan.

Shkaku i situatës me pandeminë COVID-19, të gjithë pjesëmarrësit kanë vënë maska. Por, ajo që ka marrë vëmendje ka qenë dizajni i ketyrë maskave.

Maskat kanë qenë të dizajnuara me flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë.

May be an image of 1 person