Promo

Marigona Nebihi, maturantja bukuroshe që shkëlqeu në Mbrëmjen e Maturës (FOTO)

Maturantët tashmë kanë filluar t’i mbajnë mbrëmjet e tyre më të gjata dhe më nostaligjiket – Mbrëmjen e Maturës. Në këtë mbremje ku shokët dhe shoqet që për katër vjet ishin se bashku, do të përshendetën me njëri-tjetrin, pasi që rrugët e tyre do të ndahen…

E për të lënë gjurmë në këtë Natë të Magjishme, maturantët kujdesën që të duken sa më bukur.

Njëra nga këto maturante që shkëlqeu në Mbrëmjen e Maturës është edhe Marigona Nebihi nga Shkolla e Mesme “Shtjefen Gjeçovi” në Prishtinë.

Në fotografitë e dërguara në Ballkani.info, Marigona duket e jashtëzakonshme me pamjen dhe stilin e saj.

Në vazhdim mund t’i shiheni disa nga fotografitë e Marigonës:

View this post on Instagram

@gentisy

A post shared by @ marigona.nebihi on