Aquadural

Magjia e lindjes në ujë (FOTO)

Një fotografe ka realizuar një koleksion të imazheve në të cilat shihen lindjet e nënave në ujë, kjo pasi u inspirua pas vdekjes së djalit të saj në vitin 2013.

Natalie Lennard, nga Worthing ne Sussex, krijoi një seri fotografish që e quajti “Aquadural”.

Këtu shihet gratë me bebe kukulla, të cilat shfaqen të lidhura me kordonin e kërthizës.

Lennars ka treguar se përmes këtyre fotografive ka dashur të tregojë historitë e nënave, dhe krijojë imazhe të lindjeve më pozitive dhe inspiruese.