Big Brother Vip Albania 2

Maestro hap kutinë e ‘Pandorës’, këta banorë dënon ai

Maestro u caktua nga Vëllai i Madh që të hapte kutinë e ‘Pandorës’.

Në kutinë e Pandorës, Vëllai i Madh kishte vendosur dëshirën e Armaldos ka ai shprehur gjithmonë dhe një dënim për banorët.

Në zarfin e bardhë shkruhej që Big Brother mundëson dy bileta Vip për Armaldo Kllogjerin për të parë ndeshjen e Shqipërisë në Gjermani. Një nga dëshirat e tij më të mëdha.

Ndërsa në zarfin e zi, thuhej se Armaldo duhet të zgjidhte katër banorë që ai dëshrion të mos votojnë sonte.

Armaldo i hoqi të drejtën e votës Valbonës, Diloës, Nitës dhe Bjordit. Ai tha se kjo zgjedhje thjesht i erdhi për momentin.

Arbër: Ai tregoi se debatin me Luizin e ka patur lojë.

Zhaklin: Ai zgjodhi ata njerëz që kishin frikë se do ta nominonin. Ai tregoi se ka frikë nga vetja e vet. Armaldo është lojtar i fortë, krijon aleanca.