Në Jerevan

Macron, Thaçi e Rama “ziejnë” diçka bashkë në Samitin e Frankofonisë (Video)

Presidenti i Francës, Emanuel Macron, bashkë me Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, si dhe Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, janë parë shumë të afërt në Samitin e Frankofonisë në Jerevan të Armenisë.

Kjo afërsi e tyre shihet edhe në një video të publikuar nga Edi Rama, ku megjithatë Macron dukej se po fliste me Thaçin dhe jo me të.