Këngëtarja

Luana del në revistën turke ‘Modda Turkey’

Fama e saj ka shkuar edhe në Turqi.

Luana Vjollca ka dal në revistën e njohur turke, madje, ka zënë edhe ballinën e ‘Modda Turkey’.

Ajo në rrjetin social Facebook ka hedhur disa fotografi nga seti që realizoi.

Edhe kësaj radhe, këngëtarja dukej me plot stil dhe shumë seksi, në sy ra edhe ndryshimi që bëri në flokë.