Dizajnet

Logot më qesharake në botë

Logot që do t’ju bëjnë të qeshni. Shikoni se si mungesa e krijimtarisë mund ta vendosë kompaninë tuaj në polin e turpit.

Kompanitë shpenzojnë miliona dollarë duke hartuar zgjidhje për logon e tyre. Ata punësojnë krijuesit dhe grafistët më të mirë që mund të gjenden në treg.

Ata më vonë organizojnë takime dhe i sugjerojnë zgjidhje njëri-tjetrit, në mënyrë që klienti që porosit logon të jetë i kënaqur në fund.

Përzgjedhja kryesisht ngushtohet në 10 propozime, nga të cilat, në bashkëpunim me klientin, ata zgjedhin logon perfekte për kompaninë. Shpesh ndodh që një logo e tillë të zbërthehet në detajet më të vogla derisa të arrihet një zgjidhje e plotë që do të përfaqësojë një kompani ose markë.

Për logot që do të shihni më poshtë, ose nuk u harxhua shumë kohë dhe tru për realizimin e tyre ose ato u krijuan nga idiotë.

Shihni fotot më poshtë se për çfarë duam të themi.