Tiranë

LIVE VIDEO Protesta masive e studentëve para Ministrisë së Arsimit

Studentët po protestojnë para Ministrisë së Arsimit për plotësimin e kërkesave të tyre.

Kjo është protesta më masive që kur studentët dolën në rrugë për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre, duke mos pranuar negociatat dhe dialogun me kryeministrin Edi Rama.

https://www.youtube.com/watch?v=oh0W4N8B11Y