Fatmir Limaj

Limaj sot në Malishevë, kjo është arsyeja

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj do të qëndroj sot në Malishevë.

Fillimisht në ora 14:00 në cilësinë e zëvendëskryeministrit merr pjesë në vënien e gurthemelit të Qendrës së Banimit Social dhe një orë më vonë ai do të marr pjesë në një tubim partiak.

Partia të cilën ai e drejton do të mbajë takime me strukturat drejtuese të degëve të Nismës në Malishevë, Suharekë dhe Rahovec.