Ky është ferrari më i lirë në botë

Çmimet e makinave klasike kanë përjetuar të gjitha çmimet e “turpshme” gjatë viteve të fundit, derisa modelet e dëshirueshme kanë ngritur çmimet përtej mundësive të shumicës së njerëzve.

Ferrari është ndoshta shkaktari më i keq i të gjithëve, duke plotësuar gjashtë nga listat e dhjetë të botës të makinave më të shtrenjta në ankand.

Por është versioni final i ‘T’ i kompanisë ferrari i cili vjen me mesatarisht 300 kuajfuqi dhe kapacitet prej 3.4 litrash furnizim, i cili po konsiderohet si vetura më e përballueshme financiarisht, ani pse i takon kësaj kompanie luksoze.

Çmimi, i cili i është etiketuar së fundmi kësaj makine, prek shumën prej 28.935 dollarësh.

Ndërkohë, Carbuzz ka mundësuar edhe disa fotografi të makinës, të cilat do t’i ndiqni më poshtë.