Kripto-astetet

​Kuvendi miratoi Projektligjin për kripto-astetet

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të parë Projektligjin për kripto-astetet.

Në seancën e sotme plenare, legjislativi miratoi në parim edhe Projektligjin për shpronësimin e pronës së paluajtshme. Ndërkaq, drita e gjelbër iu dha edhe Programit Kombëtar të Shkencës 2023/2028.

Krahas këtyre, Kuvendi dështoi sërish të miratojë Komisionin hetimor për zhdukjen e mostrave në rastin e Astrit Deharit dhe çdo veprimi e mosveprimi të kësaj ministrie që ka cenuar pavarësinë dhe përgjegjësitë ligjore të këtij instituti.