Krimet

Kriminelët më ‘budallenj’ të vitit 2018 (VIDEO)

Brenda videos që do të shihni më poshtë keni shumë përmbledhje nga viti 2018, të disa nga grabitjeve më qesharake që keni parë deri më tani.

Grabitësit më budallenj të 2018-ës u penguan nga gjithçka që ata i rrethonte, transmeton lajmi.net.

Por më së shumti, ishte budallallëku i tyre që qëndronte mes këtyre kriminelëve kryesorë të masterit dhe fitimeve të tyre të këqija.

Krimi nuk paguhet.