Fushë Kosovë

Kosovari rrah gruan edhe për Shën Valentin

Megjithëse dje ishte Shën Valentini, një burrë nga Fushë Kosova, në vend të dhuratave zgjodhi t’i dhurojë grushta gruas së tij.

Ai ka ushtruar dhunë fizike ndaj gruas së tij qysh në mëngjes, derisa të njëjtës i është ofruar edhe ndihmë mjekësore.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit i cili ka rekomanduar që pas intervistimit palët të lirohen dhe rasti të shkojë në procedurë të rregullt