Komisionerja e BE-së për ekonomi qëndron sot në Kosovë

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, sot pret në takim Komisioneren e Bashkimit Evropian per Ekonomi dhe Shoqëria Digjitale, Mariya Gabriel.

Pas takimit do të ketë prononcim për media.