BBVA3

Komentet mbi për trupin e Françeskës, Ledioni reagon ashpër ndaj Eglës: Nuk më intereson fare se çfarë mendimi ke për të thënë

Françeska gjatë kësaj jave, ka treguar në dhomën e rrëfimit se Egla e ka sulmuar në bazë të dukjes, me shprehjet: “Paske vënë bark”.

Ndërsa e përlotur ajo tregon se ka vuajtur shumë në jetën e saj me bullizëm dhe me peshën e saj.

Egla është shprehur në dhomën e rrëfimit: “Unë të kërkoj falje për çfarë? Se je shëndoshur një çikë? Kurrën e kurrës!”

Ledioni pas videoklipin u shpreh: “Françeska më vjen keq që je ndier keq për komentin për formën tënde trupore aty. Egla dhe të gjithë të tjerët duhet të kuptojnë dhe ta kuptojnë seriozisht, sepse jemi në një program televiziv, i cili shihet nga miliona në të gjithë botën, që çështja e “bodyshaming” ( e komente negative mbi trupin), është një çështje që prekë miliona vajza në të gjithë botën, që për komente si këto vuajnë nga bulimia, vuajnë nga anoreksia.”

Derisa ai ndërpritet vazhdimisht nga Egla, Ledioni i nevrikosur shprehet: “E di çfarë do të mbyllim lidhjen me shtëpinë, dhe do ta jap këtë mesazhin për qefin tim, sepse nuk më intereson fare se çfarë mendimi ke për të thënë. Po fare, zero. Egla zero. Ti ke mundur ta thuash në çfarëdo mënyrë, por njerëzit mund ta keqkuptojnë shumë kollaj.