Formimi i Ushtrisë

Kolona e automjeteve të KFOR-it në veri

Më shumë se 45 automjete të KFOR-it kanë hyrë në Mitrovicën veriore paka para orës 10: 00. Është alarmuar transmetuesi publik serb.

Sipas rts-së automjetet janë në kolonë drejt Leposaviqit.

Pos automjeteve të luftës po transportohen edhe pajisjet për bllokadë dhe ndërtim barrierash, pastaj makina ndërtimtarie, buldozerë, tela me gjemba. Njoftohet po ashtu se në Leposaviq kontigjenti i KFOR-it i përbërë nga hungarezët është vendosur në dy lokacione.

Shpërndaje