Redola

Kjo vajzë bukuroshe është e Sahide Mustafës dhe është bërë këngëtare

Talentin që ka në muzikë, siç duket e ka trashëguar edhe te vajza.

Sahide Mustafa njihet për zërin karakteristik që e ka, e të tillë e posedon edhe bija e saj Redola.

Redola në Youtube ka hedhur këngën e saj të titulluar “Aman”.

E finalizuar me klip me një klip veror, kjo këngë e saj po pëlqehet nga ana e publikut.

loading…


Shpërndaje