Kjo është lista e shteteve që abstenuan për pranimin e Kosovës në Interpol

Indeksonline ka siguruar listën e vendeve që kanë votuar kundër dhe që kanë abstenuar për pranimin e Kosovës në organizatën më të madhe ndërkombëtare të policisë, Interpol.

Më poshtë gjeni listën e vendeve që kanë abstenuar:

Algjeria
Antigua S Barbuda
Burkina Faso
Cap Vert
Koreja Jugore
Egjipti
Emiratet Arabe
Ekuadori
Etioria
Hungaria
Izraeli
Xhamajka
Japonia
Kenia
Mongolia
Nikaragua
Uzbekistani
Peru
Seychelles
Sllovakia
Taxhikistani
Vietnami