Kishte 17 aborte, mjekët i thanë se s’mund të lindë më, por ndodhi mrekullia!

Më pas u diagnostifikua me ‘acute myeloid leukaemia’ apo kancerin agresiv të rruazave të bardha të gjakut, gjë që i alarmoi mjekët për të aluduar se Lytina Kaur nuk do të mund të bëhet nënë kurrë.

Fatmirësisht ajo kishte bërë intervenim kirurgjik që i rezultoi me sukses dhe kjo i dha shpresë që edhe problemet  e ngjizjes së fëmijëve i janë shuar me shërimin nga kanceri.

Por secila shtatzëni i përfundoi në abort të dështuar ku tash numëron 17 sosh, deri para dy vitesh kur lindi fëmijën e parë dhe atë në gjendje shumë të mirë shëndetësore.

Më pas, ajo ishte bekuar edhe me dy binjake nga një nënë surrogate pas shumë tentimesh të tilla të cilat po asht përfundonin në dështim për shkak të mos përputhjes së embrioneve të saj me nënat vullnetare.

Kurse vetëm vitin e kaluar Lytina është bërë nënë për herë të tretë me një vajzë të shëndoshë.

Sipas saj, jeta tani i është kthyer në parajsë pasi që kohë më parë thuajse ishte pajtuar që nuk do e përjetonte asnjëherë ndjenjën e të qenit nënë.