Këngëtarja

Këto janë sukseset e Dua Lipes gjatë vitit 2018

Ylli botëror më i komentuar i vitit.

Se është e tillë e ka dëshumar zgjedhja që iu bë nga revista “Vogue” si imazh i ballinës së vitit 2019, përkatësisht muajit janar, shkruan Ballkani.info.

Përpos intervistës që ka dhënë, Dua ka bërë edhe përmbledhjen e sukseseve më të mëdha në vitin që po e lëmë pas e që është 2018-ta.

2018 në Muzikë

1. Femra më e transmetuar sipas Spotify në Angli.
2.Femra më e transmetuar sipas Spotify globalisht
3.Femra me albumin më të transmetuar globalisht
4.Albumi më i kërkuar në Spotify globalisht
5.Femra më e kërkuar në Apple Music në Angli
6. Albumi më i transmetuar në Apple Music
7.Gjithsej, 5.3B transmetime

Këngëtarja ka hedhur në Instagram këtë përmbledhje dhe ka lënë një shkrim ku tha “Faleminderit për vitin më të pabesueshëm, shihemi në vitin 2019 për më shumë argëtim”./Ballkani.info/

https://www.instagram.com/p/BrDzeg_BZmB/?utm_source=ig_web_copy_link