Jennifer Lopez

Këto janë dy motrat e Jennifer Lopez

Në ditën e Falënderimeve, Jennifer Lopez ka festuar me familjen e saj dhe ka pozuar në një foto me dy motrat e saj, Linda dhe Lesly.

Fotoja është postuar nga motra e saj Linda në Instagram me mbishkrimin ‘Edicioni i motrës’.

Motra më e vogël në familje është Linda, e cila është gazetare dhe relativisht e famshme në Nju Jork.

Motra më pak e njohur Lopez është Lesly, e cila është më e vjetra dhe mësuese e muzikës në shkollë. Asaj nuk i pëlqen vëmendja e publikut dhe preferon t’ua lërë vëmendjen dy të tjerëve!

Ajo i ka shkruar fotos, “Instagram vs. Realitet” dhe na ka treguar një tjetër foto të tyre, ku të treja bëjnë një selfie./abcnews.al