Krimbat

Kështu largohen “krimbat e zi” nga fytyra

Ne të gjithë e dimë ndjenjën kur shohim diçka krejtësisht neveritëse, por nuk mund të largohemi pa e parë.

Krimbat e zi në fytyrë janë një problem që prekin pothuajse të gjithë, dhe kur e shikoni këtë video duke i hequr ato nga fytyra, ju bën të ndjeheni disi të çliruar.

Kjo video është një prej tyre, dikush ka përdorur disa shirita ngjitës për të pastruar krimbat e zi nga hunda.

Nuk është e lehtë ta shikosh, por as nuk mund të largohesh nga kjo video.

=