Kështu ju mashtrojnë femrat me fotografi në Instagram

Vështirë të besosh se është i njëjti person në këto fotografi.
Natyrisht, njerëzit jo çdo herë dalin në fotografi ashtu siç janë me të vërtetë – shpesh duke u shfaqur më mirë se që janë ose anasjelltas.

Por, këto fotografi më poshtë tregojnë sa shumë mund të ndryshojë një person në fotografi, transmeton Gazeta Express.

Krejt është tek poza e fotografisë, drita dhe prapavija e saj. Shikoni fotografitë më poshtë dhe shihni sa shumë ndryshon një njeri varësisht pozës në foto.