Kërcim si nëpër filma, e vërtetë e pastër pa montazhë

Frika nga lartësitë është një nga frikërat më të përhapura ndër njerëz e cila cilësohet domosdo si fobi. Shpeshherë njerëzit nuk arrijnë të shijojnë si duhet bukuritë natyrore për shkak të kësaj fobie, e që ndoshta kur rrezikojnë bashkë me këtë fobi, bien, pikërisht nga frika dhe jo nga rreziku real, transmeton ballkani.info

Mirëpo ky burrë, sikur nuk njeh rrezik nga asgjë, kërcimet e tij janë të jashtëzakonshme duke e cilësuar atë si më të mirin në botë. Sigurisht që ky ka një të kaluar të pasur me ushtrime prandaj ka rezultuar një sukses i tillë, videot e tij asesi nuk duhet të jenë inspirim për prova pa përvojë.

https://www.youtube.com/watch?v=OFFhkkil0sE