Keqpërdorimi i veturës qeveritare për bartjen e specave

Vazhdon keqpërdorimi i veturave zyrtare nga ana zyrarë të institucioneve të ndryshme shtetërore dhe publike.

Qytetarë të ndryshëm po raportojnë çdo ditë se si zyrtarët shtetëror me vetura zyrtare po kalojnë vikendin në bregdetin shqiptar dhe vendet tjera turistike të Ballkanit.

Këtë herë dikush nga zyrtarët e Qeverisë ka blerë speca për turshi të cilët po i bartë me veturën e shtetit.