shtrat

Këngëtari i famshëm tregon numrin e çmendur se sa femra ka dërguar në shtrat

Pa i numëruar ndonjëherë, këngëtari i njohur ka thënë një numër që ka befasuar të gjithë.

I pyetur se me sa femra mendon se ka fjetur deri tani, këngëtari John Mayer ka befasuar kur ka thënë se mendon që ka dërguar në shtrat deri në 500 femra.

Ky deklarim ka bërë bujë, por të gjithë e kanë besuar pasi që ai njihet për lidhjet me femrat më seksi të Hollywood, si Jennifer Aniston, Katy Perry, Jessica Simpson e Taylor Swift, përcjell Gazeta Express.

Mayer në një intervtistë tjetër ka insistuar se deklarata e tij është keqkupuar dhe ky numër është padyshim nën 500, ndërsa edhe ka pranuar se tani as nuk po arrin t’i marrë numrin femrave, e jo më t’i dërgojë në shtrat.