këngëtari

Këngëtari dhe ushtari i Kosovës është bërë sot baba

Këngëtari Asim Gashi është bërë baba i një djali.

Këngëtari i cili njihet për interpretimet e tij live, Asim Gashi, pjestar i Filharmonisë së Kosovës është njëkohësisht edhe ushtar i FSK-së.

Gashi me anë të një postimi në Facebook ka lajmëruar se pikërisht sot, në ditën kur është formuar Ushtria e Kosovës, ai është bërë baba i një djali.