Kapet në video orteku i borës (VIDEO)

Një video që është bërë virale tregon një ortek me përmasa të mëdha që bie drejt qytetit të Vinadit, në kufirin me Austrinë.

Orteku nis në anën zvicerane dhe përfundon në pjesën austriake. Sasia e madhe e dëborës rrëshqiti pas reshjeve intensive të së martës.

Situata e motit po stabilizohet ngadalë në Zvicër, por paralajmërimi i ortekëve është ende shumë i lartë për shkak të dëborës që ra ditët e fundit, me mbi 1.80 metra në disa zona.