Këngëtarja

“Jo, Jo” lansohet nga Elisa Arifi (VIDEO)

Këngëtarja shqiptare që jeton në SHBA, Elisa Arifi sapo e ka lansuar projektin e radhës të titulluar “Jo, Jo”.

Elisa, përveç që merret me muzikë, ajo është edhe pjesë e një projekti filmik në Amerikë.

Kënga duket që do të pritet mirë nga publiku, pasi që është edhe ritmike dhe nxjerr në pah vlerat artistike që i ka Elisa.