BMW

Imazhet e para të markës së veturave BMW – M3 dhe M4

Fotot e para zyrtare të dy veturave të markës, BMW, me performancë të lartë, kanë dalë në internet përpara premierës botërore të këtyre veturave.

Se premiera e BMW M3 dhe M4 është shumë afër dëshmohet nga fotot që, tradicionalisht, “aksidentalisht” shfaqen në internet si njoftim i premierës zyrtare të një modeli të ri.

Siç pritej, të dy makinat kanë një dizajn të ri.

Sidoqoftë, detaji më i rëndësishëm i këtyre dy modeleve është motorizimi.

Është njoftuar se M3 dhe M4 do të përdorin të njëjtin motor elektrik me benzinë ​​nga modelet X3 M dhe X4 M.

Kanë një motor 3.0 turbo që prodhon 479 kuaj fuqi dhe 600 Nm çifte rrotulluese.

Duhet të ofrohen gjithashtu versione tjera me një motor pak më të fuqishëm, me 510 kuaj fuqi.

Fuqia do të transmetohet te të gjitha rrotat përmes një transmetimi automatik me 8 shpejtësi.