video

Imami vdes gjatë faljes së Namazit, veprimi i njerëzve brenda xhamisë ka habitur të gjithë VIDEO

Një ngjarje tepër e rëndë ndodhi në një xhami në vendet arabe.

Imami duke fal namazin në xhami papritmas pëson një sulm dhe për disa sekonda ai ndërron jetë, por sipas islamit nuk është e lejuar që të prishet namazi pa marrë parasysh se çfarë ndodh, reagimi i një xhemati ishte interesant, ai merr përsipër rolin e Imamit pa e prishur Namazin dhe pa bërë panik.