këngëtarja

I dashuri zbulon talentin e fshehtë të Genta Ismajlit

Usta ka zbuluar se këngëtarja ka zbuluar një talent që nuk e kemi ditur dhe se ka bërë publik në media.

Përveç që njihet si këngëtare, Genta Ismajli qenka e ditur edhe në përdorimin e mjeteve muzikore.

Në storie në Instagram është postuar videoja derisa ajo shihet duke i rënë pianos dhe paraqet tinguj muzikor të kombinuar bukur.

Ndryshe, Genta është në përgatitje të lansimit të projektit të ri pas bashkëpunimit me Feron.