Kanada

I bleu dy unaza në të njëjtën kohë – për ‘dy të dashurat’ e tij, punonjësja ekspozon burrin

Një punonjëse e dyqanit të argjendarive në Montreal të Kanadasë ka ekspozuar klientin i cili hyri për të blerë një unazë për të dashurën e tij – dhe një unazë tjetër për vajzën me të cilën ai po e tradhtonte.

Sipas mediave të huaja, përdoruesja e TikTok, Eli, ndau sjelljen e tij në një video më 16 maj, duke treguar dy unazat në fjalë.

“Nëse i dashuri juaj quhet Jake dhe ai jeton në MTL, ai sapo bleu dy unaza për vajzën dhe pjesën tjetër të tij”, shkruajti ajo.

Eli tha se ajo punonte në një dyqan Montreal Pandora por priti derisa të linte punën – për të ekspozuar klientin.

“Këtu janë dy unazat”, shkroi Eli. ‘Ti meriton më shumë’.

Më vonë, në një koment, ajo zbuloi se blerësi i kishte treguar asaj planet e tij kur ajo e pyeti nëse ai donte një ose dy fatura.

Eli nuk ndau ndonjë detaj tjetër identifikues në lidhje me mashtruesin, por historia e tij ka ende jehonë me TikTok-ers të tjerë, të cilët e kanë pëlqyer videon gati gjysmë milioni herë.

@ferreiroroche

Gotta support my girls #foryou #fyp

♬ telephone – favsoundds