Hoteli i mahnitshëm në formë kitare (Foto)

Një hotel i ri në formë kitare dhe i lartë 138 metra po ndërtohet në Florida.

Fotot tregojnë se ky hotel ka marrë tashmë formë dhe është gati që të hapet verën e ardhshme.

Por, si çdo projekt, ka persona që mezi e presin, duke thënë që do t’i japë shtysë të mëtejshme turizmit, por ka edhe nga ata që thonë se ky hotel është i shëmtuar dhe aq i madh sa mund të shikohet nga hapësira.