Big Brother VIP Albania

Heidi dhe Romeo duan të dalin nga shtëpia e BBVA

Një zhvillim i papritur ka ndodhur brenda shtëpisë së ‘Big Brother VIP Albania’.

Heidi Baci dhe Romeo Veshaj kanë vendosur të lënë shtëpinë pas situatës së krijuar në suitë. Teksa po hanin darkën, në gjendje të rënduar emocionale, Romeo i ka propozuar Heidit të lënë shtëpinë dhe ajo ka pranuar

Më pas janë drejtuar për në dhomë të rrëfimit për të bërë kërkesën.

Heidi: Do me dal?

Romeo: Vallaj po

Heidi: Dalim

Romeo: Shkojmë në dhomë të rrëfimit e zhdukemi