Bekim Haxhiu

Haxhiu propozon pllaka përkujtimore për të gjithë dëshmorët

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu ka propozuar që me buxhetin e vitit 2019, të ndahet një buxhet për ngritjen e pllakave përkujtimore për të gjithë të rënën në Republikën e Kosovës dhe të vendosen buzë rrugës.

Haxhi në seancën në të cilën po shqyrtohet buxheti i vitit 2019, propozoi që me këtë buxhet të parashihet fondi për shtatoren e Fadil Vokrrit.

Ai pati edhe një propozim sa i përket kujdesit ndaj të rënëve për liri.

“Të ndahet një buxhet për ngritjen e pllakave përkujtimore për të gjithë të rënën në Republikën e Kosovës dhe buzë rrugës të ketë nga një përmendore për ta”, tha ai.