Kryeministri

Haradinaj pjesëmarrës në promovimin e Programit nacional për të rinjtë

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë sot në promovimin e Programit Nacional për Rininë.

Sot do të shpaloset Programi Ndërshtetëror për Rininë, si dhe dokumentet themelore që rrjedhin nga këto programe për të gjithë nxënësit dhe studentët e Republikës së Kosovës.

Promovimi i Programit Nacional për Rininë bëhet në Qeverinë e Kosovës në ora 10:00.