Prishtinë

Hapi alarmin e madh se është me koronavirus, arrestohet Prishtinasi

Një prishtinas tentoi që t’i mashtroi njerëzit sikur është me koronavirus.

Nuk shkoi shumë kohë dhe u arrestua, pasi i njejti nuk kishte sëmundjen e re, shkruan Ballkani.info

Mbi të rëndon akuza e shkeljes së sinjalit të kuq, që përdoret në raste alarmi.

Ky është raporti i plotë i Policisë së Kosovës.