Halloween-i i rrallë i një miturakeje, ndan njerëzit në rrjete (VIDEO)

Një miturake në Filipinë ka vendosur që ta përjetojë në një formë unike Halloween-in e saj, pa maskë por më vetëm me një lojë vizuale në veshje, sa frikësuese aq dhe qesharake.

Pamja e saj është bërë hit në rrjete, duke i ndarë njerëzit në gjykime. Disa e kanë parë si thjesht argëtuese këtë performancë, ndërsa e kanë quajtur të tepërt që një fëmijë të ofrojë detaje horror në publik.