humanistat

Halil Kastrati ngushëllon familjen e ish-ushtarit të UÇK-së

Lajmi për vdekjen e ish- ushtarit të UÇK-së, duket se e ka pikëlluar edhe humanistin e njohur, Halil Kastrati.
Me anë të një shkrimi në Facebook, ai ka thënë se po luten për emrin e tij nga Mekka.

Vlen të përmendim faktin se Avniut iu refuzua viza për sherim, dhe pas disa ditë qëndrimi në QKUK ai ndërroi jetë.

Shkrimi i tij i plotë.

Nga Mekka e Bekuar lutemi per ty vella Avni

Allahu xhennetin ta dhashte????

Ngushllime familjes e Zoti Sabrin ju shtofte