Reperi

Gjiko gjuan me revole për vëllain

Gjiko shkel ligjin.

Gjuajtja me armë është bërë zakon në ahengjet e familjeve shqiptare, traditën po e vazhdojnë edhe familja Gjikolli.

Dje Arbëri dhe Blerina lidhën martesë dhe gjatë dasmës reperi Gjiko ka shkrepur me armë.

Madje këtë video e ka publikuar edhe në llogarinë e tij në Instagram, ku në mbishkrimin e lënë ka uruar vëllain për martesë.

loading…