Deputetja e VV-së

Gjesti vulgar dhe i turpshëm i Mimoza Kusarit në Kuvend menjëherë pas rrëzimit të Qeverisë VIDEO

Mimoza Kusari-Lila nuk e përmbajti veten në përfundimin e seancës 12-orëshe të Kuvendit të Kosovës në të cilën u rrëzua Qeveria Kurti.

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje bëri një gjest të turpshëm menjëherë pas mbylljes së seancës, por veprimi i pahijshëm i saj u incizua nga kamerat.

Ky moment i video-incizuar paraqet deputeten Kusari-Lila teksa përmes gjuhës së trupit shprehet në formë banale.

Kusari-Lila u drejtohet dy deputetëve të VV-së, Sali Zyba dhe Liburn Aliu, duke bërë veprimin e turpshëm.