Teknologji

Galaxy Note 10+ 5G, telefoni me kamerën më të mirë

Samsung njoftoi sot që Galaxy Note10+ 5G, që u zbulua javën e kaluar, mori vlerësimin më të lartë të DxOMark në testimin e kamerave.

Telefoni siguroi 99 pikë për kamerën e tij të përparme selfie me një ndarje prej 103 për fotografinë dhe 93 për videografinë. Pasqyra e këtyre rezultateve është si më poshtë:

Galaxy Note10 + 5G shënoi 113 pikë të përgjithshme për kamerat e pasme dhe 99 pikë për kamerat selfie, duke e kurorëzuar atë me drejtuesin e ri në DxOMark, një pikë para të dy pajisjeve tjera të reja, Galaxy S10 5G dhe Huawei P30 Pro.

Testi DxOMark është krijuar për të siguruar një mënyrë mekanike për të krahasuar dhe vlerësuar performancën e kamerave të telefonave në një larmi situatash.

loading…