Kënga e re

“Friday Night” publikohet nga Yll Limani dhe Cricket

Është dueti i tyre i dytë.

Yll Limani dhe Cricket për këtë fundvit kanë hedhur në Youtube projektin e titulluar “Friday Night”, shkruan Ballkani.info.

Kënga është prodhim i tyre sa i përket muzikës dhe tekstit, të cilat janë pasuruar në një mënyrë shumë
të veçantë.

Produksioni muzikor është finalizuar edhe me një videoklip që është mjaft interesant dhe i thjeshtë por që mbanë anën vizuale shumë më unike se klipet tjera.
https://www.youtube.com/watch?v=rXBYVUrn3R8